Despre noi

Acest site este creatia lui Iulian Dinu [ instructor fitness, aerobic, personal trainer, kinetoterapeut, maseor si preparat fizic ] care doreste sa aduca ceva nou in lumea fitnessului din Romania.

Acest site va organiza si promova concursuri sportive de profil, fitness, culturism, si nu numai.
Dorinta mea este sa aratam oamenilor pasionati de sport ca exista multe metode prin care putem demonstra forta, rezistenta, agilitatea si viteza de reactie a sportivilor, nu numai prin competitii clasice de bodybuilding si culturism clasic.

De a lungul timpului doresc sa dezvolt si sa organizez competitii sportive bazate pe functional training, crossfit, boot camp , s.a.m.d.


Despre Iulian Dinu

Numele meu este Iulian Dinu, sunt instructor de fitness, aerobic, tae-bo si personal trainer. Dintotdeauna am fost pasionat de sport si competitie, iubind miscarea si considerand ca ea trebuie sa faca parte din viata oricui, mai tanar sau mai putin tanar. Miscarea inseamna sanatate, acesta e un lucru pe care il cred cu tarie! Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din acesta o meserie. O meserie frumoasa, distractiva, in care pun intotdeauna multa pasiune. Ca atare, pentru a ma specializa, am absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea kinetoterapie si motricitate speciala si in prezent urmez cursurile de masterat : Managementul Serviciilor de Sanatate din cadrul Facultatii de Management al Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Daca organizati sau doriti sa promovati un eveniment sport, nu ezistati sa ma CONTACTATI !

Organizatori

Mens Mentis


Parteneri

webdesignbucuresti.pro

Evenimente


wellnessshow 2012

Pentru inscrieri si preturi preferentiale contactati-ma

Sponsori:

Mens Mentis Restaurant Casa Anca 72 mosscosmetics.ro # Suplimente.ro isostar ADV apa zagori gymboss abc fitness dominos-pizza Andreea Fitness personaltrainerstudio.ro naturalplus.ro Chic Salon musclemaker kettler afasecurity

Parteneri Media:

PacPac.ro Culturism.ro GSP Top Gear getfit.ro Mens Health Bucharest Warriors Anunturi Sportive Boot Camp Romania ghidulfitness.ro profitness.ro Daniel Oprea Westlife Fitness Tiben insport.ro Slab sau gras Tonica Valentin Bosioc fitness-scandinavia fitness-scandinavia