Comunicat de Presa

Competitia "The Strongest Man in the City II" revine in forta vara aceasta!

Datorita succesului editiei anterioare, Iulian Dinu (www.iuliandinu.ro), organizator al evenimentului, isi propune sa faca totul la o scara mai mare. Astfel, pe 6 Iulie, toti amatorii de sport sunt asteptati la Decathlon Militari, pentru a urmari sau participa la competitie.

Structura probelor de anul trecut va fi mentinuta, astfel vor fi:
1 ) impins culcat cu greutatea propriului corp
2) tractiuni cu contragreutate
3) genuflexiuni cu impins kettelbell-ul deasupra capului

Fiecare proba va avea 3 premianti pentru fiecare dintre cele 4 categorii de greutate -70kg, -80kg, -90kg si +90 kg. Pentru a stabili cine este cu adevarat cel mai puternic barbat din oras, va exista o proba speciala la care vor participa toti castigatorii locului I de la toate probele.

Proba speciala a competitiei va consta in efectuarea exercitiului "Man Maker" timp de 2 minute. Castigatorul va fi cel care va face cat mai multe repetari corecte si va fi incoronat cu titlu de "The Strongest Man in the City".

Toti doritorii sunt invitati sa se inscrie OBLIGATORIU pe site-ul evenimentului www.fitness-events.ro pana pe data de 1 iulie.

Taxa de participare este de 30 ron, iar posesorii cardului de fidelitate Decathlon vor avea intrarea gratuita.

Pe langa motivatia pe care o ofera titlul de "The Strongest Man in the City" exista si premii oferite participantilor, acestea costand in: aparate de fitness, accesorii, curs de calificare instructor fitness-aerobic recunoscut international, aparatura functional training, tricouri, suplimente nutritive,abonamente la sala, cupe si medalii toate acestea in valoare de peste 5000 euro.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si despre editia anterioara accesati site-ul competitiei www.fitness-events.ro.

Organizatori

decathlon

frcf

Parteneri

andreeafitness.ro

Sponsori Gold:

megaproteine mosscosmetics.ro naturalplus.ro www.prisum.ro Advanced Nutrition

Sponsori Silver:

apa zagori Boot Camp Romania Chic Salon fittshop.ro Dextro Energy

Parteneri Media:

PacPac.ro Culturism.ro Andreea Fitness Mens Health hunkbody.ro fitbody profitness.ro Daniel Oprea Tiben Valentin Bosioc insport.ro Slab sau gras Tonica fitnessantrenor.ro superfit.ro Bucharest Warriors Autobild Libertatea Iulian Dinu salabucuresti.ro FITBC SportRevolution

Sali partenere:

Westlife Fitness smart-force salsafit kfit