Despre noi

Acest site este creatia lui Iulian Dinu [ instructor fitness, aerobic, personal trainer, kinetoterapeut, maseor si preparat fizic ] care doreste sa aduca ceva nou in lumea fitnessului din Romania.

Acest site va organiza si promova concursuri sportive de profil, fitness, culturism, si nu numai.
Dorinta mea este sa aratam oamenilor pasionati de sport ca exista multe metode prin care putem demonstra forta, rezistenta, agilitatea si viteza de reactie a sportivilor, nu numai prin competitii clasice de bodybuilding si culturism clasic.

De a lungul timpului doresc sa dezvolt si sa organizez competitii sportive bazate pe functional training, crossfit, boot camp , s.a.m.d.


Despre Iulian Dinu

Numele meu este Iulian Dinu, sunt instructor de fitness, aerobic, tae-bo si personal trainer. Dintotdeauna am fost pasionat de sport si competitie, iubind miscarea si considerand ca ea trebuie sa faca parte din viata oricui, mai tanar sau mai putin tanar. Miscarea inseamna sanatate, acesta e un lucru pe care il cred cu tarie! Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din acesta o meserie. O meserie frumoasa, distractiva, in care pun intotdeauna multa pasiune. Ca atare, pentru a ma specializa, am absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea kinetoterapie si motricitate speciala si in prezent urmez cursurile de masterat : Managementul Serviciilor de Sanatate din cadrul Facultatii de Management al Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Daca organizati sau doriti sa promovati un eveniment sport, nu ezistati sa ma CONTACTATI !


Despre The Strongest Man In The City editia I

Prima editia a concursului a fost un real success. Au fost peste 60 de concurenti, si peste 200 de vizitatori.

Publicul a creat o atmosfera speciala care I-a facut pe concurenti sa-si depaseasca limitele.

Astfel s-au facut performante foarte bune, si anume :

- La Proba 1 ( impins la piept cu greutatea propriului corp ) s-a depasit numarul de 50 de repetari.
- La Proba 2 ( genuflexiuni + impins kettelbell deasupra capului ) s-au deposit numarul de 55 de repetari
- La Proba 3 ( tractiuni cu contragreutate ) concurentii au tras �tare� si au deposit numarul de 20 repetari cu greutate suplimentara de 15 kg.

Dupa cum s-au prezentat concurentii de pregatiti, si sponsorii le-au oferit o surpriza si anume : premii pe masura. Au fost premii in valoare de peste 3000 euro.

Le uram mult success sportivilor pe toate planurile si ii asteptam si la editia a II a.

Organizatori

decathlon

frcf

Parteneri

andreeafitness.ro

Sponsori Gold:

megaproteine mosscosmetics.ro naturalplus.ro www.prisum.ro Advanced Nutrition

Sponsori Silver:

apa zagori Boot Camp Romania Chic Salon fittshop.ro Dextro Energy

Parteneri Media:

PacPac.ro Culturism.ro Andreea Fitness Mens Health hunkbody.ro fitbody profitness.ro Daniel Oprea Tiben Valentin Bosioc insport.ro Slab sau gras Tonica fitnessantrenor.ro superfit.ro Bucharest Warriors Autobild Libertatea Iulian Dinu salabucuresti.ro FITBC SportRevolution

Sali partenere:

Westlife Fitness smart-force salsafit kfit